IMG_2469

Oksekødet kommer fra jerseystude og simmentalerungtyre. Kvæget går på græs hele sommerhalvåret og om vinteren er de i den lune stald, hvor de går frit rundt på dybstrøelsen. Vores landbrug har siden d. 1. maj 2010 været økologisk. Vi sælger udelukkende kød fra egne dyr.

Oksekødet er pakket i forbrugervenlige pakker til 2-4 personer.

F.eks.:
Hakkekød: ca. 500 g/pakke
Højrebskoteletter: 2 stk./pakke

Der er også mulighed for at købe hele og halve dyr, pris pr. kg 70 kr. inklusiv slagtning og udskæring.

Der tages forbehold for udsolgte varer samt evt. prisændringer.

 

Priser pr. ½ kg.

Flanksteak
65,00 kr.
Mørbradbøffer / Hel Mørbrad
185,00 kr.
Engelsk bøffer
120,00 kr.
Wienerschnitzel
90,00 kr.
Entrecote
100,00 kr.
Højrebskoteletter
110,00 kr.
T-Bone steak
135,00 kr.
Osso buko
42,50 kr.
Stroganoff
60,00 kr.
Gullasch
57,50 kr.
Bovsteg
57,50 kr.
Tykkam
57,50 kr.
Cuvette
90,00 kr.
Culotte
105,00 kr.
Højrebssteg
105,00 kr.
Tyndsteg
100,00 kr.
Roastbeef
92,50 kr.
Spidsbryst
40,00 kr.
Hakkekød max 10%
45,00 kr.
Grillpølser
65,00 kr.
Kalvemedister (Ikke 100% økologisk)
57,50 kr.
Oksehale
35,00 kr.
Lever
25,00 kr.
Hjerte
25,00 kr.
Tunge
30,00 kr.
Kogeben
15,00 kr.

 

Pålægsprodukter

Spegepølse 500g. (Ikke 100% økologisk)
82,50 kr.
Leverpølse 500g.
70,00 kr.
Røget inderlår 100g. (Ikke 100% økologisk)
22,50 kr.
Kalverullepølse 100g. (Ikke 100% økologisk)
20,00 kr.
Leverpostej 500g.
45,00 kr.
Leverpostej 250g.
22,50 kr.